ROZELLA SEGRADE I SIN DEBUT

Duktiga Martina Åkesson har matchat vårt fina sto Rozella  e. Romanov - Don Romantic över vintern och den 9/4 gjorde de sin tävlingsdebut i Olofström. Det är absolut inte lönt att vara blygsam när man tar så mycket plats på banan. Efter en mycket professionell insats blev det seger i LB:2 på fina 73 %. Stort grattis och lycka till framöver!
Read More

MACACHO OCH EBBA ÄR CHAMPION OF THE WINNERS!

Macacho och Ebba gjorde det igen! De vann den prestigefyllda unghästklassen i Friends Arena och de var överlägsna vinnare. Med sina 87 % procent slog de sitt eget personbästa med god marginal och Macacho visade alla att han är en fantastisk tävlingshäst. Vi är så stolta över vår underbara häst och så glada för Ebbas skull, hon är en världsstjärna i sadeln. De är verkligen något extra tillsammans!      
Read More

MOR OCH SON TÄVLAR MOT VARANDRA!

Blott 15-åriga Moa har börjat tävla vårt fina sto Wiwie och det har verkligen gett mersmak. I debuten i Perstorp blev det en fjärdeplats i LB:2 där Wiwies son Roswell med Therese i sadeln knep tredjeplatsen. Rosse och Therese lyckades även i LA:3 roffa åt sig den gula rosetten. Två veckor senare i Eslöv fick dock Rosse se sig slagen av lilla mamma då Moa och Wiwie lyckades vinna LB:2 på över 70 %. Therese hade fullt upp med en mycket skraj Roswell i första klassen men i La:3 gick det bättre och det blev en placering. Härligt jobbat tjejer, nu blir det hårdträning i vinter!  
Read More

MACACHO OCH EBBA VANN BREEDERS TROPHY!

Idag blev drömmen verklighet. Vår fantastiska häst Macacho med suveräna Ebba von Essen i sadeln vann Breeders Trophy för 5-åriga hästar. Det går ej att beskriva hur lyckliga vi över detta. Att få uppleva en sådan harmoni mellan häst och ryttare är helt obeskrivligt. Stort tack till alla inblandade och för alla gratulationer. Nu orkar vi slita ännu ett antal år.
Read More

MACACHO ÄR I FINAL!

Vår underbara 5-åring Macacho är nu i final i Breeders Trophy. Med fantastiskt duktiga Ebba von Essen i sadeln är allt möjligt på lördag. Det ska bli så spännande!
Read More

MACACHO BÄSTA SVENSKA HÄST!

Macacho och Ebba gjorde ännu en felfri runda i finalen och lyckades knipa bronsplatsen i Scandinavien Open för 5-åriga hästar i Falsterbo. De var 1,5 poäng från andraplatsen, men för oss är hela denna resa en enda stor seger. Macacho blev bästa svenska häst då både segraren och tvåan var danska ekipage. Han nominerades även till unghäst-VM, men vi har valt att låta honom stanna hemma då planen är att han ska säljas. Tack Ebba och Macacho för den här fantastiska upplevelsen!
Read More

MACACHO ÄR I FINAL I FALSTERBO!

Vår hemsida är på gång att ändras därav inte så mycket aktivitet just nu. Men vi måste ju bara uppmärksamma vår fantastiska häst Macacho som nu är i final i Scandinavian Open för 5-åriga hästar i Falsterbo. Tillsammans med sin helt outstanding ryttare Ebba von Essen gjorde han en uppvisning som inte lämnade ett öga torrt i måndagens semifinal. Imorgon är det dags för final och det ska bli så spännande.                       Se hela ritten: https://youtu.be/B70TWoJq82g  
Read More

LINDA VANN SIN DEBUT!

Äntligen har jag fått lite tid över för att kunna ta ut Linda på dressyrbanan. Det blev en härlig debut med seger i LC:2 på fina 73,5%, 5 procentenheter före tvåan. Nu hoppas vi hinna med ett par starter till innan Linda kankse hittar en ny matte. Hon är ju till salu!
Read More

NU ÄR DET HÖST OCH HINGSTARNA KOMMER HEM!

Det har varit en fantastisk sensommar och höst för hästarna på betena, men nu återvänder de hem till stallet och lösdriften. Nya föl är också på väg in i hingstpoolen och vi hälsar alla nya hästar och hästägare välkomna hem till oss.
Read More